perjantai 5. helmikuuta 2016

How do I take care of my skin

Ihonhoito



Aiemmassa postauksessa kerroin hiusten hoidosta, mutta nyt ajattelin kertoa siitä, kuinka hoidan ihoani.

Kuvaaja: Heikki Peltonen



Urheilu on iso osa elämääni ja koska liikun paljon, joutuu iho koetukselle useiden useiden suihkukertojen vuoksi. Tästä syystä pyrin rasvaamaan koko vartalon aina iltaisin. 
Olen ihan rakastunut näihin Victoria Secretin rasvoihin ja vartalosuihkeisiin! Rasvat imeytyvät todella nopeasti ja jättävät ihosta ihanan pehmeän, ja mikä tuoksu <3 



Kasvoni pesen joka ilta näillä Lumenen tuotteilla. Puhdistusvoide puhdistaa hyvin silmämeikin ja ihon, mutta kasvovesi viimeistelee lopputuloksen. Ihanan puhdas iho!



Tämä ihanuus ei ole ollut minulla vielä kauaa, mutta olen aivan myyty tälle tuotteelle. Todella pehmeä rasva ja kosteuttaa hyvin. Minulla on aika tummat silmänaluset, mutta kun laitan tätä rasvaa suht paksun kerroksen aamuin ja illoin silmänympärys alueelle, johan alkaa tummentumat hälventyä. Aivan mahtava rasva!



A smile is the prettiest thing you can wear.
Hampaiden hoito on todella tärkeää. Pesen hampaani ainakin 2 kertaa päivässä eli aamuin illoin, joskus myös 3 kertaa. Olen ihastunut Yotuell hampaidenhoito tuotteisiin. Tuotteet ovat hammaslääkärien kehittämät, joita voit käyttää joka päivä. Yotuell hammastahnat valkaisevat hellävaraisesti hammasluun sävyä, vaurioittamatta ja naarmuttamatta.








Muistakaa, että vaikka jättäisitte meikin jonain päivänä kokonaan pois, tarvitsee iho silti päivän päätteeksi hyvän puhdistuksen. Päivän aikana ihon pinnalle kerääntyy rasvoja ja muuta likaa, joten jokapäiväinen ihonhoito on tärkeää :) 


Kertokaahan miten te hoidatte ihoa ja onko teillä jotain ihonhoitoon liittyviä hyviä konsteja ;)
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! <3


Love Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti